8 Mayıs 2021 Cumartesi

Öğrenciler için en iyi 10 eğitici film




Bir öğretmen olarak, filmlerin gücünü kolayca kullanabilir ve öğrencileriniz için bazı harika sonuçları ön plana çıkarabilirsiniz. Sınıfta neden film kullanmanız gerektiğine gelince, nedeni çok basit. Filmler genel deneyimi geliştiriyor ve kendini yerine koyma hissi sunuyor. Sadece bu da değil, çocuklar aynı zamanda her zaman çok önemli olan kültürel bir empati yeteneğine de sahipler. 


Öğrenciler için en iyi 10 eğitici film

Açıkçası, her sınıfta odaklanabileceğiniz belirli filmler var ve bu filmlerin her biri bir şekilde yardımcı olabilir. Bu filmlerin neden çok yararlı olduğunu ve buna bağlı olarak çok iyi sonuçlar alabileceğinizi anlamak size düşüyor.
 

1. Dil öğrencileri için



"Kralın Konuşması", kekemeyle dünya ile konuşmak zorunda kalan bir adamın hikayesini anlatıyor. Bu film birçok motivasyon bilgisiyle dolu ve aynı zamanda çok iyi bir daldırma faktörü sunuyor. Genel olarak, dil derslerini sevenler için olağanüstü bir film ve seyretmesi büyük bir zevk.
 

2. Finans öğrencileri için



Charles Ferguson'un Oscar ödüllü belgeseli 'Inside Job', 20 trilyon doların üzerinde bir maliyetle milyonlarca insanın işlerini ve evlerini kaybetmesine neden olan 2008 küresel mali krizinin kapsamlı bir analizini sunuyor. Büyük Buhran ve neredeyse küresel bir finansal çöküşle sonuçlandı. Bu, borsa hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen öğrenciler için mükemmel bir film ve tamamen buna dayanarak bir çekim yapmalısınız.
 

3. İşletme öğrencileri için



İşlerin iş tarafındaysanız, o zaman 'Enron: Odadaki En Akıllı Adamlar' sınıfta gösterilecek çok iyi bir belgesel olabilir. 2003'ün en çok satan kitabına dayanan 2005 Amerikan belgesel filmidir. Fortune muhabirleri Bethany McLean ve Peter Elkind, Amerikan tarihindeki en büyük ticari skandallardan birinin çalışması.
 

4. Matematik öğrencileri için



Piyasadaki en basit filminiz olmayabilir ama 'Cube' gerçekten ilginç bir film. Kartezyen koordinatlar ve faktörleme numaraları, devasa, insan tarafından tasarlanmış bir küpün içindeki konumu bulmanın anahtarıdır. Bu filmde bazı korku unsurları var ama yine de çok eğlenceli ve kesinlikle sınıfa göstermeyi düşünmelisiniz.
 

5. Sanat öğrencileri için



Sanat öğrencileri için görseller oldukça önemlidir, bu yüzden kesinlikle ilginç bir şeyler denemeyi düşünmelisiniz. Whiplash, çevresindeki insanlardan hiçbir yardım almamasına rağmen hayallerinin peşinden gitmek isteyen genç bir davulcunun hikayesidir. Sanat öğrencilerinin hayallerinin peşinden gitmelerine ne kadar sıkı çalışmanın yardımcı olabileceğini daha iyi anlamalarına yardımcı olacak ilginç bir film.
 

6. Spor öğrencileri için



Spor öğrencilerini sürükleyici ve eğlenceli bir şeye çekmek istiyorsanız, o zaman farklı bir eğitim filmi seçmek her zaman iyi bir fikirdir. 'When We Were Kings' tamamen Muhammed Ali ve şöhrete yükselişi hakkındadır, bu yüzden çok duygusal ama yine de oldukça hoşunuza gidecek ilginç ve rafine bir film olabilir. Genel. Bu, öğrencilerinize de ilham vereceğinden bahsetmemekle birlikte, biraz keyif alacağınız ve takdir edeceğiniz ilginç bir konu.
 

7. Psikoloji öğrencileri için



Bazen kalp kırıcı olsa da, 'Kuzuların Sessizliği' piyasadaki en iyi psikoloji temalı filmlerden biridir. İnsan zihninin her zaman nasıl hareket edebileceğini ve değişebileceğini gösteriyor ve gerçekten de piyasadaki en ilginç filmlerden bazıları. Bunu sınıfa göstermeyi kesinlikle düşünmelisiniz. Diğer bazı harika fikirler 'Dövüş Kulübü' veya 'Otomatik Portakal' olabilir.
 

8. Tarih öğrencileri için



Neyse ki, tarih öğrencilerinin kendilerine yardımcı olabilecek çok sayıda filmi var. Burada, kapsamak istediğiniz istenen zaman aralığı için en iyi olanları seçmeniz yeterlidir. 'Elizabeth' harika bir film, 'Er Ryan'ı Kurtarmak', 'U-571', 'Glory', 'Alexander', 'Marie Antoinette' ve diğerleri de öyle.
 

9. Bilgisayar bilimi öğrencileri için



Onlar için 'Taklit Oyunu' çok ilginç bir seçenek olabilir. Alan Turing, muhtemelen hiç duymadığınız en önemli insanlardan biridir, ancak pek çok insan onun sayesinde II.Dünya Savaşı'nda hayatta kaldı. Turing biopic "The Imitation Game", kendisinin ve bir matematikçi ekibinin Turing'in tasarımının ilkel bir bilgisayarını kullanarak Almanya'nın görünüşte kırılmaz "muamma" kodunu nasıl kırdığını, II.Dünya Savaşı'nı önemli ölçüde kısalttığını ve sayısız can kurtardığının hikayesini anlatıyor.
 

10. Fizik öğrencileri için



Fizik öğretirseniz, öğrencilerinize gösterebileceğiniz iyi bir film 'A Beautiful Mind'dir. 'A Beautiful Mind', şizofrenili Nobel Ekonomi Ödülü sahibi John Nash'in hayatına dayanan 2001 Amerikan biyografik drama filmidir. Yolculuğunu şizofreni olduğunun bile farkında olmadığı noktadan Nash ve karısının durumunu yönetmenin bir yolunu bulduğu noktaya kadar takip ediyor. Kesinlikle gerçekten iyi bir film ve film seanslarınızda size oldukça yardımcı olacak bazı ilginç fizik unsurları içeriyor.

Sonuç

Gördüğünüz gibi, öğrencilerinizin öğrenme şeklini artırmak istiyorsanız odaklanabileceğiniz birçok film var. Açıkçası, odaklanılacak en iyi filmlerin hangileri olduğunu bulmanız gerekiyor, ancak genel olarak bu, öğrencileriniz için gerçekten heyecan verici bir fırsat. Bu fikri deneyin ve yukarıdaki filmlerden birini seçin, sonra sonuçların harika olacağından emin olabilirsiniz!

Kynk: https://filmora.wondershare.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder